Color

Rent a car Beograd od 13 eura

Rent a car Beograd Galaxy pro od 13 eura

Vozilo možete preuzeti u našoj poslovnici, na aerodromu ili bilo kojoj drugoj adresi u Beogradu 24h bez naknade. Preuzimanje vozila van Beograda se doplaćuje. Na Vama je da unapred rezervišete željeno vozilo. Primopredaja vozila traje svega nekoliko minuta. Potrebno je da pregledate vozilo sa našim zaposlenim, da se potpiše ugovor i da se izvrši plaćanje najma. Nakon toga dobijate karticu sa plaćenim parkingom da možete izaći sa parkinga i nastaviti svoje putovanje. Cene rentiranja već od 13 €/dan.
Plaćanje za rent a car usluge vrši se unapred,  prilikom preuzimanja vozila. Plaćanje se može obaviti u gotovini ili bilo kojim tipom platnih kartica (Visa, Master itd).

Rent a car po vašem izboru

Vozni park Rent a car Beograd Galaxy pro čine noviji automobili koji zadovoljavaju svačije potrebe u pogledu komfora i cene. Cene rentiranja i kvalitet naših vozila, čine nas pouzdanim partnerom na duže staze. Mi želimo da Vam budemo prijatelj pti rentiranju automobila. Pored opcije rentiranja kod nas možete da izabrete još neku od usluga,kao što si transferi sa profesionalnim vozačem, rentiranje luksuznih vozila, kampera, mini buseva, kombija.