Color

PRE NAJMA

Koliko godina moram imati da bih iznajmio vozilo?

Minimalna starost vozača je 21 godina i potrebno je da ima minimum 2 godine vozačkog iskustva.

Ko sve može da upravlja rent a car vozilom?

Samo onaj ko je upisan u ugovor o najmu.

Da li se naplaćuje dodatni vozač?

Ne naplaćuje se dodatni vozač i maksimalno je moguće upisati 2 vozača u ugovor o najmu.

Koje osiguranje je uključeno u cenu?

U cenu je uključeno kasko osiguranje sa 10% učešća u šteti u slučaju Vaše krivice, ukoliko niste krivi nemate nikakvo učešće u šteti. Policijski zapisnik je obavezan. Više možete videti na stranici uslovi najma.

Kako doplatiti dodatno osiguranje i šta je pokriveno?

Dodatno osiguranje bez učešća u šteti možete označiti prilikom rezervacije vozila ili ako vozilo rezervišete direktno samo je potrebno napomenuti da želite da doplatite za dodatno osiguranje. Cena je 4 eur po danu za sva vozila. Policijski zapisnik je obavezam. Osiguranje ne važi u slučaju alkohola ili narkotika u krvi ili prilikom ozbiljnih saobraćajnih prekršaja kao što su prolazak kroz crveno svetlo ili preticanje na punu liniju.

Da li se dodatna oprema doplaćuje?

Sedište za dete, GPS, lanci za sneg, zimska oprema zeleni karton je gratis. WI-Fi super brzi internet se naplaćuje 0,99 eur po danu. Potrebno je samo da označite prilikom online rezervacije ili napomenite prilikom direktne rezervacije.

Koje kreditne kartice prihvatate?

Najam i rezervaciju depozita možete platiti Visa, Mastercard I Dinacard. American express i Diners ne prihvatamo.

Da li je dozvoljeno da se iznajmljeni automobil koristi u inostranstvu, odnosno van granica Republike Srbije?

Kao naš korisnik, imate slobodu kretanja iznajmljenim automobilom van granica naše zemlje. Dovoljno je da napomenete prilikom rezervacije ili pri preuzimanju automobila, kako bismo Vam izdali ovlašćenje na memorandumu rent a car-a. Ova usluga se ne naplaćuje dodatno.

Koja je dozvoljena dnevna kilometraža?

Kod nas imate pravo na 200 km dnevno u proseku. Ukoliko prekoračite kilometažu, cena je 0,10 eur/km. Kod kombi vozila dnevna kilometraža je 300km a dodatni kilometar 0,1 eur.

Da li se vozilo može vratiti na drugoj lokaciji?

Da, vozilo možete preuzeti na jednoj, a vratiti na drugoj lokaciji. Poslovnica Mirijevski bulevar 25, aerodrom „Nikola Tesla“ ili na bilo kojoj adresi u Beogradu. Za druge gradove – uz doplatu.

Da li je moguće preuzeti i vratiti vozilo van radnog vremena poslovnice?

Radimo 24h dnevno, 7 dana u nedelji. Ukoliko Vam je let rano ili kasno, ne naplaćujemo dodatno naknadu.

Kada se plaća najam vozila?

Najam i depozit za vozilo se plaća isključivo unapred, sa tim što se depozit vraća kada vratite vozilo. Najam možete platiti u gotovini, putem kreditne ili debitne kartice ili uplatom na račun.