Color

REZERVACIJA

Da li se prilikom online rezervacije automatski pravi rezervacija ili se šalje samo upit?

Kada popunite formu za rezervaciju vozila to vozilo koje izaberete će automatski da bude rezervisano na vaše ime i rezervacija će biti sigurna!

Da li je potrebno prilikom rezervacije vozila da se poseduje vozačka dozvola i pasoš?

Nije potrebno ostaviti podatke iz dokumenata prilikom rezervacije vozila ali je bitno da imate dokumenta prilikom preuzimanja vozila i popunjavanja ugovora o najmu.

Šta je potrebno da se upiše u online rezervaciju od podataka da bi rezervacija bila sigurna?

Potrebno je da se upiše samo ime, prezime, kontakt telefon i e-mail. Ukoliko vozilo preuzimate na aerodromu onda je potrebno da se upiše i broj leta kako bi bili u mogućnosti da pratimo taj let.

Da li je potrebno posedovati kreditnu karticu za depozit?

Nije obavezno da se poseduje kreditna kartica ali u tom slučaju depozit će biti uvećan ako se ostavlja u kešu. Visina depozita vam je naznačena prilikom rezervacije vozila.

Da li je moguće otkazati rezervaciju bez naknade?

Neće se dodatno naplatiti otkazivanje rezervacije ali vas molimo da nas blagovremeno obavestite kako bi znali kada možemo da raspolažemo sa tim vozilom.

Da li se može izmeniti rezervacija pre preuzimanja vozila?

Može naravno, naš korisnički servis vam je na raspolaganju 24/7. Rezervaciju možete izmeniti ili otkazati putem e-maila [email protected] ili na broj telefona +381603994394

Da li imam dodatnih ili skrivenih troškova prilikom rezervacijevozila?

Nemate nikakvih skrivenih niti dodatnih troškova. Prilikom rezervacije kompjuter Vam obračunava ukupnu cenu i tačno toliko ste dužni da platite prilikom preuzimanja vozila.

Šta ako se desi da rezervišem online vozilo a to vozilo nije dostupno?

To je jako teško jer se automatski ažurira raspoloživost vozila na sajtu ali ako kojim slučajem dođe do toga dobićete vozilo iz više klase po istoj ceni.