Color

Najam minibusa

Najam minibusa

Uz uslugu rent a car-a I kombi prevoza 8+1 u ponudi imamo I minibus sa 20 sedišta. Za Vas organizjemo minibus prevoz vozilima rent a car-a Galaxy Pro, što prodrazumeva rentiranje vozila sa vozačem i prevoz putnika u Beogradu i Srbiji kao I medjunarodni  prevoz pojedinaca i grupa putnika sa jedne lokacije na drugu ili prema dogovoru. Minibus prevoz se ugovara pre početka putovanja, tako da ne postoje bilo kakve nepoznanice u pogledu cene ili načina pružanja i trajanja usluge. Naše putnike prevozimo isključivo luksuznim vozilom najnovije generacije marke Mercedes Sprinter koji putnicima nudi najbolju ugodnost I sigurno putovanje u kojem će uživati. Udobna Mercedesova sedišta idealna su za duža putovanja, vozilo je klimatizovano u potpunosti, audio sistem vrhunskog kvaliteta nudi i dodatnu mogućnost uživanja uz vaše omiljene video ili audio zapise, velika površina bočnih stakala daju odličnu preglednost i omogućavaju panoramsko razgledanje u toku putovanja, korišćenje interneta na putovanjima po Srbiji je besplatan. Minibus i kombi prevoz putnika se ugovara kao iznajmljivanje vozila sa našim profesionalinim vozačem sa dugogodišnjem iskustvom, koji je klijentu na raspolaganju tokom celog perioda korišćenja usluge i učiniće sve kako bi Vam putovanje ostalo u najlepšem mogućem sećanju. Iznajmljivanje minibusa sa vozačem se može ugovoriti na sat, dan ili na više dana, a to podrazumeva: Iznajmljivanje minibusa sa vozačem na sat Iznajmljivanje minibusa sa vozačem na dan Iznajmljivanje minibusa sa vozačem na više dana Iznajmljivanje minibusa sa vozačem na sat: Iznajmljivanje minibusa sa vozačem na sat se najčešće radi u slučaju potrebe za prevozom putnika na kraćim relacijama, aerodromskim transferima, prevozom političkih delegacija, kongresni transferi, prevoz sportskih ekipa, ragledanje grada, prevoz muzičkih grupa sa opremom, prevoz putnika do restorana… Cena iznajmljivanja minibusa, kombija i automobila sa vozačem na sat kao I cene aerodro

Uz uslugu rent a car-a I kombi prevoza 8+1 u ponudi imamo I minibus sa 20 sedišta. Za Vas organizjemo minibus prevoz vozilima rent a car-a Galaxy Pro, što prodrazumeva rentiranje vozila sa vozačem i prevoz putnika u Beogradu i Srbiji kao I medjunarodni prevoz pojedinaca i grupa putnika sa jedne lokacije na drugu ili prema dogovoru. Minibus prevoz se ugovara pre početka putovanja, tako da ne postoje bilo kakve nepoznanice u pogledu cene ili načina pružanja i trajanja usluge.

Naše putnike prevozimo isključivo luksuznim vozilom najnovije generacije marke Mercedes Sprinter koji putnicima nudi najbolju ugodnost I sigurno putovanje u kojem će uživati.

Udobna Mercedesova sedišta idealna su za duža putovanja, vozilo je klimatizovano u potpunosti, audio sistem vrhunskog kvaliteta nudi i dodatnu mogućnost uživanja uz vaše omiljene video ili audio zapise, velika površina bočnih stakala daju odličnu preglednost i omogućavaju panoramsko razgledanje u toku putovanja, korišćenje interneta na putovanjima po Srbiji je besplatan.

Minibus i kombi prevoz putnika se ugovara kao iznajmljivanje vozila sa našim profesionalinim vozačem sa dugogodišnjem iskustvom, koji je klijentu na raspolaganju tokom celog perioda korišćenja usluge i učiniće sve kako bi Vam putovanje ostalo u najlepšem mogućem sećanju.

Iznajmljivanje minibusa sa vozačem se može ugovoriti na sat, dan ili na više dana, a to podrazumeva:

  • Iznajmljivanje minibusa sa vozačem na sat
  • Iznajmljivanje minibusa sa vozačem na dan
  • Iznajmljivanje minibusa sa vozačem na više dana

 

Iznajmljivanje minibusa sa vozačem na sat:

Iznajmljivanje minibusa sa vozačem na sat se najčešće radi u slučaju potrebe za prevozom putnika na kraćim relacijama, aerodromskim transferima, prevozom političkih delegacija, kongresni transferi, prevoz sportskih ekipa, ragledanje grada, prevoz muzičkih grupa sa opremom, prevoz putnika do restorana…

Cena iznajmljivanja minibusa, kombija i automobila sa vozačem na sat kao I cene aerodromskih transfera možete pogledati na našoj stranici https://www.rentacargalaxypro.rs/najam-sa-vozacem-8.html

 

 

Iznajmljivanje minibusa sa vozačem na dan:

 

Iznajmljivanje minibusa sa vozačem na dan predstavlja najam minibusa sa profesionalnim vozačem na jedan dan što podrazumeva, najam vozila sa vozačem do 10 sati angažovanja (preko 10h angažovanje je moguće uz dogovor) i do 200km (zbirno u oba pravca).

U cenu su uračunati gorivo i vozač, dok putarine nisu uračunate i idu na teret klijenta.

 

Iznajmljivaje minibusa sa vozačem na više dana:

 

Iznajmljivanje minibusa sa vozačem na više dana predstavlja najam minibus vozila sa profesionalnim vozačem na više dana do 10 sati angažovanja dnevno i 200km dnevno.

U cenu najma su uračunati gorivo i vozač, dok putarine nisu uračunate i idu na teret klijenta. U slučaju najma minibus vozila sa vozačem na više dana, klijent obezbeđuje smeštaj i hranu za vozača za vreme putovanja.

 

Minibus ture:

  • Ture po Srbiji ( Beograd, Novi Sad, Niš, Zlatibor, Golubac, Mokra Gora,…)
  • Manastirske i vinske ture
  • Rafting ture
  • Posete sajmova u zemlji i u Evropi
  • Prevoz od i do svih gradova u zemlji i Evropi.
  • Zimske ture (Kopaonik, Tara, Zlatibor, Jahorina, Bansko…)
  • Letnje ture (Crna Gora, Grčka, Bugarska…)

Sve ture se organizuju na zahtev klijenta i po dogovoru.

mskih transfera možete pogledati na našoj stranici https://www.rentacargalaxypro.rs/najam-sa-vozacem-8.html Iznajmljivanje minibusa sa vozačem na dan: Iznajmljivanje minibusa sa vozačem na dan predstavlja najam minibusa sa profesionalnim vozačem na jedan dan što podrazumeva, najam vozila sa vozačem do 10 sati angažovanja (preko 10h angažovanje je moguće uz dogovor) i do 200km (zbirno u oba pravca). U cenu su uračunati gorivo i vozač, dok putarine nisu uračunate i idu na teret klijenta. Iznajmljivaje minibusa sa vozačem na više dana: Iznajmljivanje minibusa sa vozačem na više dana predstavlja najam minibus vozila sa profesionalnim vozačem na više dana do 10 sati angažovanja dnevno i 200km dnevno. U cenu najma su uračunati gorivo i vozač, dok putarine nisu uračunate i idu na teret klijenta. U slučaju najma minibus vozila sa vozačem na više dana, klijent obezbeđuje smeštaj i hranu za vozača za vreme putovanja. Minibus ture: Ture po Srbiji ( Beograd, Novi Sad, Niš, Zlatibor, Golubac, Mokra Gora,…) Manastirske i vinske ture Rafting ture Posete sajmova u zemlji i u Evropi Prevoz od i do svih gradova u zemlji i Evropi. Zimske ture (Kopaonik, Tara, Zlatibor, Jahorina, Bansko…) Letnje ture (Crna Gora, Grčka, Bugarska…) Sve ture se organizuju na zahtev klijenta i po dogovoru.