Color

TOKOM NAJMA

Šta uraditi ukoliko dođe do kvara?

Ukoliko dođe do kvara potrebno je da nas kontaktirate a mi ćemo se potruditi da nađemo najbolju opciju po Vas u najkraćem vremenu. Naravno zamensko vozilo će odmah krenuti ka Vama.

Šta raditi u slučaju saobraćajne nezgode?

Potrebno je da pozovete policiju ili ako je manja saobraćajna nezgoda da popunite evropski izveštaj i obavestite nas o nastaloj situaciji kako bi Vam mi dali instrukcije.

Šta raditi ako se izgube ključevi od vozila?

Morate nas kontaktirati kako bi Vam poslali rezervne ključeve ali imajte u vidu da ćete snositi troškove izrade novog ključa po cenovniku ovlašćenog servisa.

Kako produžiti najam vozila?

Vozilo možete produžiti samo uz našu saglasnost ako je to vozilo i dalje slobodno i doplaćujete po ceni iz ugovora po kom je već sklopljen.

Da li je moguće vozilo vratiti ranije od datuma naznačenog u ugovoru?

Možete vratiti ranije ali je potrebno da nas obavestite 48 sati ranije i vratiće Vam se novac za dane koje niste koristili. Imajte u vidu da može doći do promene cene po danu a to možete videti u tabeli cenovnik.

U kojim državama se može koristiti izanajmljeni automobil?

Svi naši korisnici se mogu kretati iznajmljenim vozilom u svim državama Evrope pri čemu važi izuzetak za Kosovo, Albanija, azijski deo Turske i Ukrajna i u navedenim zemljama, nijedno osiguranje ne važi.

Da li vozilo poseduje zeleni karton?

Svako naše vozilo poseduje zeleni karton i to dobijate uz iznajmljeno vozilo. Zeleni karton je potreban samo za Bosnu i Hercegovinu i Makedoniju.

Ko je odgovoran za saobraćajne kazne i kazne za parkiranje?

Za sve kazne nastale prilikom korišćenja vozila je odgovoran samo najmoprimac. Molimo da saobraćajne i druge kazne uplatite sami ili prilikom vraćanja vozila prijavite kaznu i ostavite novac a mi ćemo uplatiti umesto Vas.

Da li je dozvoljeno pušenje u vozilu?

Naša vozila posle svakog najma se čiste kako spolja tako i unutra. Dubinsko pranje vozila se radi 2 puta godišnje i zato Vas molimo zbog klijenata posle Vas da se u vozilu ne puši kako bi svako naše vozilo bilo čisto i mirišljavo za sve klijente.

Šta ne pokriva osiguranje?

Osiguranje ne pokriva štete nastale u unutrašnjosti vozila, oštećenje guma i točkova, slomljen ili izgubljen ključ, štete nanete sipanjem pogrešnog koriva i štete nanete svesno i namerno. Takođe ste odgovorni za 100% štete ukoliko ste vozili pod dejstvom alkohola ili narkotika. Policijski zapisnik je obavezan.

Ima li iznajmljeno vozilo obaveznu opremu i gde se nalazi?

Svako vozilo poseduje obaveznu opremu (prva pomoć, trougao, reflektujući prsluk, set sijalica, rezervni točak. Sve se nalazi u gepeku osim reflektujućeg prsluka koji se nalazi u kaseti kod suvozača jer je to po zakonu. NAPOMENA: Molim Vas da nam pri vraćanju vozila napomenete ukoliko je zamenjena sijalica ili ste koristili nešto od opreme kako bi zamenili za novo.