Color

Najam putničkog kombija

Najam putničkog kombija

Agencija Rent a Car Galaxy Pro iz Beograda Vam pruža mogućnost iznajmljivanja putničkih kombija sa 8 ili 9 mesta sa ili bez vozača. U ponudi trenutno imamo 3 tipa putničkog kombija i to:

Opel Vivaro B 8+1 2016. godište u visokoj opremi (navigacija, start-stop sistem, tempomat, parking senzore, multi medijalni uredjaj) odnosno sve što je potrebno za savršeno putovanje. Ovaj model kombija pored svih navedenih prednosti izdvaja se od ostalih po izuzetno maloj potrošnji goriva te je idealan za duga putovanja i isplativost Rent a Car usluge. Sa novim inovativnim motorom 1.6 cdti BiTurbo i snage 125ks imaćete osećaj udobnosti i snage a potrošnju malog gradskog automobila.

Mercedes Viano 7+1 je luksuzna limuzina u kombi izvedbi i teško možete pronaći ovakvo vozilo u ostalim Rent a Car agencijama na teritoriji Beograda. Motor snage 150 konja uparen sa sestostepenim menjacem pruza performanse putnickog automobila. Kozna sedista,digitalna klima i elektricna klizna vrata zadovoljice potrebe i najzahtevnijih klijenata. Viano ima mogucnost da se svako sediste posebno podesava, a drugi i treci red sedista okrenu jedan prema drugom ucinice da Vase putovanje bude pravo uzivanje. Komforu doprinosi zasebna klima za putnike pozadi koja odrzava prijatnu temperaturu i u najvrelijim danima. Pomeranjem sedista Vi sami odredjujete kapacitet prtljaznika. Ako gepek ne zadovoljava Vase potrebe, kombi poseduje krovne nosace za krovni kofer kao i atestiranu kuku za prikolicu.

Renault trafic 2016 i 2017 1.6 cdti BiTurbo je pravo rešenje kada je potreban prevoz manje grupe ljudi. Osim što ga karakteriše 9 mesta uključujući i vozača, ovo vozilo ima zapreminu prtljažnika od čak 1000L što ga sasvim sigurno izdvaja od drugih. Dodatne pogodnosti i osećaj užitka donosi najviši nivo opreme koji će učiniti da Vam putovanje bude zadovoljstvo. Sedišta su komforna i udobna sa naslonom za glavu i ruke. Dupla klima učiniće da u svakom delu kombija temperatura bude prijatna i odgovarajuća. Posebno treba pomenuti vozne karakteristike ovog modela. Motor snage 145ks stvoriće osećaj moći na putu, jer veoma brzo postiže željenu brzinu. Čak i pod punim kapacitetom, nijedna uzbrdica neće predstavljati problem. Odlična preglednost, tempomat, navigacija, start-stop sistem, eco mod, parking senzori i rikverc kamera omogućiće vozaču lako i sigurno upravljanje.