Color

Najam putničkog kombija

Najam putničkog kombija

Pružamo Vam mogućnost iznajmljivanja putničkih kombija sa 8 ili 9 mesta sa ili bez vozača. U ponudi trenutno imamo 3 tipa putničkog kombija i to:

Opel Vivaro B 8+1 2016. godište u visokoj opremi (navigacija, start-stop sistem, tempomat, parking senzore, multi medijalni uredjaj) odnosno sve što je potrebno za savršeno putovanje. Ovaj model kombija pored svih navedenih prednosti izdvaja se od ostalih po izuzetno maloj potrošnji goriva. Sa novim inovativnim motorom 1.6 cdti BiTurbo i snage 125ks imaćete osećaj udobnosti i snage a potrošnju malog gradskog automobila.

Mercedes Vito 7+1 pored odličnih voznih osobina odlikuje i komfor u vožnji kojem doprinose dvoja klizna vrata i automatski menjač. Jedini kombi na tržištu sa voznim osobinama putničkog automobila. Za one koji žele da vuku prikolicu, vito je naša preporuka. Poseduje auto hak kuku koja je atestirana za vuču prikolice do 2100kg. Sa motorom zapremine 2.2 litre i snagom 122ks zadovoljiće i najzahtevnije vozače. Trudeći se da budemo vodeća kompanija u oblasti iznajmljivanja vozila, za Vas smo obezbedili vozila koja su pristupačna svima. Mercedes vito je vozilo za svačiji dzep, vozilo koje pruža najviše za najmanje novca.

Renault trafic 2016 1.6 cdti BiTurbo je pravo rešenje kada je potreban prevoz manje grupe ljudi. Osim što ga karakteriše 9 mesta uključujući i vozača, ovo vozilo ima zapreminu prtljažnika od čak 1000L što ga sasvim sigurno izdvaja od drugih. Dodatne pogodnosti i osećaj užitka donosi najviši nivo opreme koji će učiniti da Vam putovanje bude zadovoljstvo. Sedišta su komforna i udobna sa naslonom za glavu i ruke. Dupla klima učiniće da u svakom delu kombija temperatura bude prijatna i odgovarajuća. Posebno treba pomenuti vozne karakteristike ovog modela. Motor snage 145ks stvoriće osećaj moći na putu, jer veoma brzo postiže željenu brzinu. Čak i pod punim kapacitetom, nijedna uzbrdica neće predstavljati problem. Odlična preglednost, tempomat, navigacija, start-stop sistem, eco mod, parking senzori i rikverc kamera omogućiće vozaču lako i sigurno upravljanje.