Color

PREUZIMANJE VOZILA

Gde se preuzima vozilo?

Vozilo možete preuzeti u našoj poslovnici, na aerodromu ili bilo kojoj drugoj adresi u Beogradu 24h bez naknade. Preuzimanje vozila van Beograda se doplaćuje.

Šta je potrebno od dokumenata prilikom preuzimanja vozila?

Potrebno da se poseduje važeća vozačka dozvola i pasoš ili lična karta.

Da li se iznajmljivanje vozila plaća prilikom preuzimanja?

Da, vozilo je potrebno platiti prilikom preuzimanja vozilo i to u kešu, putem kreditne ili debitne kartice ili uplatom na račun za pravna lica (pre preuzimanja vozila).

Da li se depozit ostavlja prilikom preuzimanja vozila?

Depozit ostavljate prilikom preuzimanja vozila i to samo za nove klijente. Ukoliko se saradnja nastavi nije potrebno ostavljati depozit.

Koja je procedura za preuzimanje vozila na aerodromu?

Kolega sa tablom na kom je ispisano Vaše ime će Vas čekati na međunarodnim dolascima. Na parkingu preuzimate vozilo i dobijate instrukcije za vraćanje vozila.

Koliko traje primopredaja vozila?

Primopredaja vozila traje svega nekoliko minuta. Potrebno je da pregledate vozilo sa našim zaposlenim, da se potpiše ugovor i da se izvrši plaćanje najma. Nakon toga dobijate karticu sa plaćenim parkingom da možete izaći sa parkinga i nastaviti svoje putovanje.

Da li dobijam pun rezervoar?

Uglavnom se dobija pun rezervoar ali ako nije tako biće naznačeno u ugovoru i vraća se ista količina koliko je i preuzeto.

Ko je ovlašćeno lice za iznajmljivanje vozila?

- Sava Selački - Zoran Selački - Nikola Sedlarević - Maja Janković - Bojan Janković

Da li mogu iznajmiti vozilo sa stranim dokumentima?

Naravno da možete. Samo je bitno da su validna.