Color

Rent a car Srbija

Rent a car Beograd Galaxy pro, Srbija

Vozilo možete preuzeti u našoj poslovnici, na aerodromu ili bilo kojoj drugoj adresi u Beogradu 24h bez naknade. Na Vama je da unapred rezervišete željeno vozilo i da nam dostavite vreme sletanja aviona. Kolega sa tablom na kom je ispisano Vaše ime će Vas čekati na međunarodnim dolascima. Na parkingu preuzimate vozilo i dobijate instrukcije za vraćanje vozila. Cene rentiranja već od 13 €/dan (za najmove na više od 30 dana).
Plaćanje za rent a car usluge vrši se unapred,  prilikom preuzimanja vozila. Procedura preuzimanja vozila ne traje dugo. Plaćanje se može obaviti u gotovini ili bilo kojim tipom platnih kartica (Visa, Master itd).

Rent a car po vašem izboru

Vozni park Rent a car Beograd Galaxy pro čine noviji automobili koji zadovoljavaju svačije potrebe u pogledu komfora i cene. Cene rentiranja i kvalitet naših vozila, čine nas pouzdanim partnerom na duže staze. Mi želimo da Vam budemo prijatelj pti rentiranju automobila. Pored opcije rentiranja kod nas možete da izabrete još neku od usluga,kao što si transferi sa profesionalnim vozačem, rentiranje luksuznih vozila, kampera, mini buseva, kombija.